Meer resultaten voor insecten hout

 
 
insecten hout
AVO bestrijding van houtaantastende insecten: houtboktor, lyctus, boorkever, klopkever.
Het hout krijgt hierdoor het uitzicht en de weekheid van beschuit. De buitenste laag, die onaangetast blijft, komt na een tijd vanzelf los. kleine boorkever: 1 tot 2 mm., grote boorkever: ongeveer 4 mm. Heeft u een vraag over houtaantastende insecten?
Houtaantastende insecten Info Bestrijding Anticimex.
De insecten voeden zich met de cellulose in het hout en verpulveren zo de houten constructie. De aanwezigheid van houtwormen wordt meestal pas laat opgemerkt wat grote gevolgen heeft en kan zelfs leiden tot instorting van trappen, de vloer en houten balken.
Ongediertegids Houtaantastende insecten Rentokil Nederland.
Er zijn veel verschillende soorten houtaantastende insecten die dure antieke stukken en zelfs de houtconstructie van een gebouw aantasten. Houtaantastende insecten zijn erin geslaagd een verbluffende variëteit aan levensvormen te ontwikkelen en ze kunnen zelfs comfortabel leven in volledig droog hout.
De larven van de huisboktor bestrijden, de grootste plaag in huis.
Neem direct contact op met Stop Worm, en laat uw hout deskundig inspecteren. Wanneer uw hout inderdaad is aangetast door hout-etende insecten, maken wij een gedetailleerde en duidelijke offerte op voor een behandeling, en afhankelijk van de behandeling geniet u van 15 of 30 jaar garantie op de bestrijding.
Houtaantastende insecten Overzicht van de meest voorkomende in Nederland.
De huisboktor heeft zich gedurende de laatste decennia in ons land ontwikkeld tot één van de schadelijkste houtvernielende insecten. De larven van deze kever, die meerdere jaren 3-15 in het hout leven, tasten vooral het hout naaldhout van schuren en huizen aan, in het bijzonder het dakbeschot en de dikke steunbalken van de daken.

Contacteer ons