Resultaten voor uit eten in gent belgie

 
 
uit eten in gent belgie
Lunch of diner? Vleesrestaurant Gillis Gerijpt vlees Dry aged meat.
A la carte komen eten is uiteraard ook een mogelijkheid. Gillisen is culinair genieten. Restaurant Gillis is the place-to-be in Gent voor de échte vleesliefhebber. Chef Omer serveert enkel het beste gerijpt vlees uit België, Frankrijk, Spanje, Italië, Puur vlees.
17 uitstekende culinaire adressen in Gent Culinair Knack Weekend.be.
Zij serveren klassiekers uit de Belgische keuken en internationale brasseriegerechten. Blijvende succesnummers zijn garnaalkroketten en rundtartaar, die op bestelling is gemalen in een gekoelde vleesmolen. Schouwburgstraat 5, 9000 Gent. 09 265 05 50. In J.E.F klopt het plaatje: lekker eten in een aangename sfeer en aan een aangename prijs.
Gaston, rooftopbar en restaurant met zicht op Gent.
Publiek.
De lekkerste adresjes van Gent Nieuws HLN.
De allerbeste ribbetjes van Gent, die kan je eten in De Gekroonde Hoofden, vlak bij het Gentse Gravensteen. Een historisch huis in de Burgstraat, beschermd als monument overigens, met op de gevel 14 bustes van Vlaamse graven. De Gekroonde Hoofden is een gevestigde waarde en absoluut de moeite om eens uit te proberen.
Oak Gent.
Oak Gent is gesloten van 5 t/m 27 augustus! 03 aug 4-handsdinner Bozar Restaurant Lees verder. 07 juni Tweede editie 4-handsdinner met Lair du temps Lees verder. 07 juni 4-handsdinner met Hertog Jan Lees verder. 07 juni Michelin ster voor OAK!
Home A Food Affair Eastern Inspired Restaurant.
Volta. Restaurant Gent Vonken op je bord.
Zo bezorgden de bio-groenten uit eigen moestuin ons de GaultMillau-titel van Beste Groenterestaurant van het land in 2013. En in 2011 wonnen we de Gouden Vork. schuilt achter de gevel van een oud elektriciteitsgebouw, net buiten het centrum van Gent.
Eetcafé Twilight restaurant centrum Gent Korenmarkt.
Neem de afrit Gent Centrum E17 en volg de parkeerroute Kouter. U kunt het makkelijkst parkeren op de ondergrondse parking aan de kouter of op de bovengrondse parking aan de Korte Meer. Vanaf daar gaat u door de Conduitsteeg als u door dit steegje kijkt ziet u de Fnac en slaat rechtsaf de Veldstraat in.

Contacteer ons