Resultaten voor houtetende insecten

 
 
houtetende insecten
Houtaantastende insecten Overzicht van de meest voorkomende in Nederland.
De huisboktor heeft zich gedurende de laatste decennia in ons land ontwikkeld tot één van de schadelijkste houtvernielende insecten. De larven van deze kever, die meerdere jaren 3-15 in het hout leven, tasten vooral het hout naaldhout van schuren en huizen aan, in het bijzonder het dakbeschot en de dikke steunbalken van de daken.
De larven van de huisboktor bestrijden, de grootste plaag in huis.
De larve van de huisboktor is de meest schadelijke houtworm. Eén van de meest schadelijke hout etende insecten die de firma Stop Worm, gespecialiseerd in de bestrijding van houtworm in België, het Noorden van Frankrijk en het zuiden van Nederland tegenkomt in huizen, is de huisboktor.
Ongediertegids Houtaantastende insecten Rentokil Nederland.
Houtaantastende insecten zijn erin geslaagd een verbluffende variëteit aan levensvormen te ontwikkelen en ze kunnen zelfs comfortabel leven in volledig droog hout. Lees hier hoe houtaantastende insecten leven of kijk welke schade houtaantastende insecten kunnen aanrichten en wat u kunt doen om houtworm te bestrijden.
Zwartkopvuurkever Wikipedia.
In tegenstelling tot veel andere in dode en vermolmde bomen levende larven lusten ze echter geen hout, maar juist de hout-etende larven van andere insecten zoals boktorren en andere dieren als wormen. Het zijn dus echte jagers en hebben stevige kaken en zes kleine pootjes.
AVO bestrijding van houtaantastende insecten: houtboktor, lyctus, boorkever, klopkever.
Gebruikte producten en behandeling. De producten door AVO gebruikt voor de behandeling van door insecten aangetast houtwerk zijn erkend door het Ministerie van Volksgezondheid en Leefmilieu. Ze zijn van zeer hoge kwaliteit. AVO staat steeds garant voor de. beste bestrijding van houtaantastende insecten, zoals houtworm, aan de beste prijs.

Contacteer ons