Resultaten voor houtetende insecten

 
 
houtetende insecten
Houtaantastende insecten Info Bestrijding Anticimex.
De aanwezigheid van houtwormen wordt meestal pas laat opgemerkt wat grote gevolgen heeft en kan zelfs leiden tot instorting van trappen, de vloer en houten balken. Hoe herkent u houtaantastende insecten? Als uw hout aangetast is door houtborende insecten, dan herkent u dit door.:
AVO bestrijding van houtaantastende insecten: houtboktor, lyctus, boorkever, klopkever.
Gebruikte producten en behandeling. De producten door AVO gebruikt voor de behandeling van door insecten aangetast houtwerk zijn erkend door het Ministerie van Volksgezondheid en Leefmilieu. Ze zijn van zeer hoge kwaliteit. AVO staat steeds garant voor de. beste bestrijding van houtaantastende insecten, zoals houtworm, aan de beste prijs.
De larven van de huisboktor bestrijden, de grootste plaag in huis.
De larve van de huisboktor is de meest schadelijke houtworm. Eén van de meest schadelijke hout etende insecten die de firma Stop Worm, gespecialiseerd in de bestrijding van houtworm in België, het Noorden van Frankrijk en het zuiden van Nederland tegenkomt in huizen, is de huisboktor.
Ongediertegids Houtaantastende insecten Rentokil Nederland.
Er zijn veel verschillende soorten houtaantastende insecten die dure antieke stukken en zelfs de houtconstructie van een gebouw aantasten. Houtaantastende insecten zijn erin geslaagd een verbluffende variëteit aan levensvormen te ontwikkelen en ze kunnen zelfs comfortabel leven in volledig droog hout.
Zwartkopvuurkever Wikipedia.
In tegenstelling tot veel andere in dode en vermolmde bomen levende larven lusten ze echter geen hout, maar juist de hout-etende larven van andere insecten zoals boktorren en andere dieren als wormen. Het zijn dus echte jagers en hebben stevige kaken en zes kleine pootjes.
Houtaantastende insecten Overzicht van de meest voorkomende in Nederland.
De huisboktor heeft zich gedurende de laatste decennia in ons land ontwikkeld tot één van de schadelijkste houtvernielende insecten. De larven van deze kever, die meerdere jaren 3-15 in het hout leven, tasten vooral het hout naaldhout van schuren en huizen aan, in het bijzonder het dakbeschot en de dikke steunbalken van de daken.

Contacteer ons